Dole v dole Tour - Ostrava - 15.5.2004

  • Zdeněk
  • Reportáže
  • 2 239x

15.5. 2004, magický den na který jsem se těšil už dva měsíce. Kabáti hrajou v Ostravě na Bazalech! Co víc si dobrý ostravák může přát? Na koncert jsem se vydal s bráchou a kámošem. Jako předkapely Krucipüsk a Dolores clan- upřímně řečeno nic moc. Pořád to jen strašně zdržoval tu chvíli kdy měl přijít Kabát.

Bohužel jsme byly ve 4 řadě a všude okolo nás se tlačilo plno lidí. První singl Bahno se dal ještě přežít, ale když začal Ďábel a syn tak se na nás začalo tlačit tolik lidí že jsme nemohli dýchat a málem jsme se „pogrcaly“. Ještě teď nechápu jak se nám z „kotle“ podařilo dostat ven, cestou do nás lidi kopaly a všemožně nadávaly. Nakonec jsme se však ocitly venku z davu. A mohli jsme bláznit jak jsme chtěli! Ale zpátky ke koncertu: Velmi mě překvapil nový Tomášův účes, od něho bych to prostě nečekal ...

Kabát zazpíval všechny svý skvělý songy, jenom mě trochu mrzí že nezpívali Piju já, piji rád a Víte jak to bolí,ale to se dá překousnout. Nakonec samozřejmě Kabát zazpíval skvělou Žízeň a ještě lepší Moderní děvče. Nedokážete si představit jak sem se cítil když dohráli Moderní děvče. Při představě že tyhle písničky uslyším naživo zase až zhruba 2 roky mě děsí. Ale o to víc se těším. Musím ještě Kabátům poděkovat za skvělý zážitek. Čau a Kabátu zdar!

V sekci fotogalerie si můžete prohlédnout fotky z této akce.

Autor: Mikyyy; 16.5.2004.