60 let teplické kopané - Teplice - 18.6.2005

  • Zdeněk
  • Reportáže
  • 2 723x

Tak jsem 18. 6. navštívila koncert Kabátů v Teplicích. Byla to úplně pecka a to kompletně i s předkapelama, což byli Škwor a Krucipusk. Začali kupodivu přesně ve 20:00. Jako první se objevil Krucipusk se "strejdou" Tomášem Hajíčkem v čele. Předvedli zhruba mezi 5 - 8 kousky, pořádně od podlahy jak je zvykem, bohužel jsem toho ale moc neznala, protože tyto pány jsem nikdy předtím tolik neposlouchala.

Potom přišli Škwoři, kteří byli úplně bez chyby, až na maličkost, že jsem občas frontmanovi nerozuměla... (ale to bylo i u předchozí kapely). Z repertoáru Škworů jsem toho znala poněkud víc (Vyvolenej, Sraž nás na kolena, Takhle teda ne a další). To bychom měli začátek, určitě to bylo super na zahřátí (i když nevim, jestli to bylo třeba, protože tam bylo vedro jak někde...), málo platný, stejně jsem si nejvíc užila Kabáty!

Koncert byl trochu kratší, asi jenom hodinka čistýho hraní. Naprosto bez chyby - kytarám nebylo co vytknout, Pepe řval taky dokonale a Hurvajs úžasně mlátil do svých nádherných Sonorů?. Co dodat? Snad jen že Kabáti nezklamali a byl to skvělej zážitek jako vždy. Nechybělo hodně hitovek od Žízně přes Děvky ty to znaj až po Pohodu aj.

Autor: Klára; 30.6.2005