Pepa, trpaslíci a zlatý Kabát

  • Zdeněk
  • Raritní články - do roku 1998
  • 6 610x

Tady jsme na kraji města směrem na Prosetice. Už před mnoha lety tady bylo rozestavěný teplický kulturně-sportovní centrum. Tohle například mělo bejt letní kino. Jenže nikdy nebylo dostavěný a přitom to mohlo bejt tak dobrý. Vždyť kromě promítání filmů by tady mohly hrát i cizí kapely.

Nedostavěné letní kino: Tady jsme na kraji města směrem na Prosetice. Už před mnoha lety tady bylo rozestavěný teplický kulturně-sportovní centrum. Tohle například mělo bejt letní kino. Jenže nikdy nebylo dostavěný a přitom to mohlo bejt tak dobrý. Vždyť kromě promítání filmů by tady mohly hrát i cizí kapely. Takže, kdyby někdo měl pár zbytečnejch milionů ...

Zkušebna v budově základní školy: Prosím, račte vstoupit - tohle je naše zkušebna, tady to drtíme. Není to tady nijak odhlučený, takže když to rozjedeme, je to pořádnej rachot. A ještě na jednu věc vás musím upozornit: na fotce by to nebylo vidět, ale Hurvajs si dal na bicí nálepku Génius.

Hospoda Kabát: Týhletý hospodě jsme propůjčili svý jméno. Zajdeme sen jenom párkrát do roka. My vlastně ani moc v Teplicích nehrajeme. Před časem jsme se s klukama dohodli, že tady budeme hrát jenom jednou ročně.

U Pepy v bytě: Pojďte dál. Tohle je moje žena tohle malej Pepa. Má pěkný dlouhý háro, co? No a tady je nejmladší člen naší rodiny - ještě ne dvouměsíční štěně dogy a jmenuje se Indy. Má dalších osm sourozenců a až vyroste, bude to pěknej vlkodav.

Na střeše domu: Nebojte se, za její pevnost ručím. Vždyť sem často chodím rovnat anténu.

V teplických ulicích: Ale kdepak, úplně každej mě tady nezná. Ale foťte rychle, ať tady nestojím jako nějaká lehká ženská.

Pepa měl ještě spoustu zajímavých průpovídek jako o krásách Teplic, tak o muzice.

Zdroj: Bravo; březen 1996

Článek si můžete přečíst v původní verzi v PDF formátu.

  1. #Karča vzkazuje:
     
    Pepa má moc krásného pejska. A taky mu závidím ten výhled ze střechy:)

Nejoblíbenější články této kategorie