Soutěž o 3x2 vstupenky na festival Vysmáté léto 2011.

  • Kamil
  • Ostatní články
  • 4 106x

Ve spolupráci s pořadatelskou firmou SASME s.r.o. jsme pro Vás připravili soutěž o 4x2 vstupenky na festival Vysmáté léto, který se opět koná v Kadani.

Ve spolupráci s pořadatelskou firmou SASME s.r.o. jsme pro Vás připravili soutěž o 4x2 vstupenky na festival Vysmáté léto. Na tyto vstupenky bude umožněn vstup do festivalového areálu v Kadani dne 23.7.2011 (v tento den hrají na festivalu Kabáti ve 23:00).

Soutěžní otázka zní: Ve kterém roce naposledy vystoupili Kabáti na festivalu Vysmáté léto?

Naposledy hráli Kabáti na Vysmátém létu v roce 2007.

Výherci:

1/ Lukáš Pichlík, Kadaň

2/ Tereza Hýblová, Opatov v Čechách

3/ Kristýna Menclová, Cerhovice

Výhercům blahopřejeme a pokud pošlou nějaké foto z této akce, budeme rádi.

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu pro doručení vstupenek. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 3 výherce. Každý z nich obdrží dvě vstupenky. Výherce budeme informovat o výhře emailem.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.

Web festivalu: Vysmáté léto

Program festivalu: Vysmáté léto

Nechcete-li soutěžit a chcete rovnou koupit lístky na tuto akci, zkuste Ticketstream.

  1. #eliška vzkazuje:
     
    ahoj pepo maš nejši pisně.eliška luljakova velka kraš jemi devet prosim přijet