Soutěž o zajímavé ceny.

  • Kamil
  • Ostatní články
  • 3 854x

Ve spolupráci s kapelou Kabát jsme pro vás připravili soutěž ke konci roku 2008. Tentokrát je ve hře 5 zajímavých cen, o které stojí zato soutěžit.

Ve spolupráci s kapelou jsme pro vás připravili soutěž ke konci roku 2008. Touto soutěží vám chceme poděkovat za podporu našeho snažení a shánění informací z "první ruky" přímo od kapely v tomto roce. Věříme, že i nadále nám zůstanete věrni, a že s naším webem budete i v roce následujícím spokojeni.

Ve hře jsou tyto ceny:

1. místo: Podepsané dvd Corrida tour 2008 s věnováním

2. místo: Originál tričko Corrida (bez seznamu koncertních míst na zádech - čili unikát)

3. místo: Originál tričko Corrida (bez seznamu koncertních míst na zádech - čili unikát)

4. místo: Kalendář Kabát 2009

5. místo: Kalendář Kabát 2009

Soutěžní otázky zní:

1. Jakou značku mělo Milanovo první auto?

2. Jaké je Oťasovo oblíbené sólo z alba Země plná trpaslíků?

3. Kterou píseň nemá v oblibě Tomáš, přesto ji na koncertech s pomocí Pepého uvádí?

4. Onanuje Hurvajs u sledování dvd své oblíbené kapely? A jak se ta kapela jmenuje?

5. Jaké je jméno oblíbeného kuchaře a dobrého kamaráda Pepého?

6. Kolik let oslavil Kabátovský web kabat-fans.cz loni?

Odpovědi posílejte na emailovou adresu kamil@kabat-fans.cz do 31.12.2008. Dne 2.1.2009 budou vylosováni výherci, jejichž jména zveřejníme na tomto webu.

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu pro doručení případné výhry. Ze všech správných odpovědí vylosujeme pět výherců, které budeme informovat o výhře emailem.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou osobní údaje vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.