Soutěž o oficiální fotografii z Turné Corrida

  • Ivo
  • Ostatní články
  • 3 663x

Připravili jsme pro Vás malou soutěž o oficiální kabat-fans.cz fotografii z Turné Corrida.

Připravili jsme pro Vás malou soutěž o oficiální kabat-fans.cz fotografii z ostravského koncertu turné Corrida. Jedná se o fotografii rozměrů 30x45 cm na kvalitním fotografickém papíru Kodak. Otázky jsou tři, z toho jen první je soutěžní.

1. Kdy oficiálně vyšlo aktuální album Corrida?
2. Co se Vám na webu kabat-fans.cz nejvíce líbí?
3. Co se Vám na webu kabat-fans.cz nejvíce nelíbí?

Vaše odpovědi posílejte na email ivo@kabat-fans.cz. Do předmětu emailu napište „soutěž“.

Soutěž potrvá jeden týden od vyhlášení. Pak bude vylosován jeden výherce. Podmínkou účasti ve slosování je správná odpověď na první otázku a uvedení kompletní poštovní adresy pro doručení ceny. Výherce bude informován emailem. Výsledek soutěže se objeví také na webu. Kabat-fans.cz se zavazuje odeslat výhru do pěti dnů od vyhlášení výsledku soutěže.

Další pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.