Soutěž o oficiální kabat-fans.cz kalendáře 2010

  • Ivo
  • Ostatní články
  • 3 073x

Konečně je tady dlouho slibovaná soutěž o oficiální kabat-fans.cz kalendáře pro rok 2010.

Konečně je tady dlouho slibovaná soutěž o oficiální kabat-fans.cz kalendáře pro rok 2010.

Kalendář je velikosti A4 a skládá se z fotografií z tiskovky, která proběhla před megakoncertem. Fotky jsou povedené, proto Vám určitě kalendář neudělá na zdi ostudu. Na náhledy se můžete podívat zde. Omlouváme se za zpoždění soutěže, které vzniklo pouze a jen naší nezodpovědností a darebáctvím (a možná také jen nedostatkem času).

Pokud se tedy chcete zúčastnit, odpovězte na následující jednoduché otázky:

1/ Kde se Pepovi nejlépe učí texty? (v autě)

2/ Má Tomáš raději koncert v hale nebo open air? (open air)

3/ Dává Ota přednost autům nebo motorkám? (autům)

4/ Co sleduje Hurvajs v klipu Malá dáma v TV? (formule/závody)

5/ Kolik vážil sumec, kterého Milan vytáhnul ve Španělsku? (90kg)

6/ Vaše nejoblíbenější píseň a deska Kabátu?

7/ Píseň Kabátu, kterou nemáte rádi... (je-li taková)

Soutěží se celkem o osm kalendářů. Každý vylosovaný výherce obdrží jeden. Podmínkou zařazení do slosování je správné zodpovězení otázek 1 až 5. Otázky 6 a 7 jsou nepovinné, nicméně budeme rádi, když odpovíte.

Odpovědi zasílejte nejpozději do 28.2.2010 (24:00) na adresu: soutez@kabat-fans.cz

Do emailu nezapomeňte napsat Vaši korespondeční adresu, v případě výhry tak zrychlíte odeslání. Výherci budou vyrozuměni emailem a také uvedeni po skončení soutěže na těchto stránkách.

Soutěž byla ukončena a na kalendáře se můžou těšit:

Dáša Tesařová, Eva Sochorovská, Lenka Doležalová, Anna Kovaříková, Jakub Černý, Jiří Gabriel a Tygy.

Do této soutěže nám dorazilo pouze devět odpovědí, z toho sedm správných. Vzhledem k nízké účasti od nás dostanou i ti, kteří neodpověděli správně, alespoň placku Kaba-fans.cz jako poděkování za účast v soutěži. Výhry budou doručeny na adresu uvedenou v soutěžním emailu.Zbývající poslední kalendář přidáme (jako bonus) k aukci o tričko Kabátů, kterou rozjedeme zanedlouho!

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.