Soutěž o 4x2 lístky na Terchovský Budzogáň

  • Ivo
  • Ostatní články
  • 5 305x

Ve spolupráci s agenturou Background entertainment jsme pro Vás připravili soutěž o 4x2 vstupenky na festival Terchovský Budzogáň.

Ve spolupráci s agenturou Background entertainment jsme pro Vás připravili soutěž o 4x2 vstupeneky na festival Terchovský Budzogáň. Kromě Kabátů na tomto festivalu můžete vidět kapely HORKÝŽE SLÍŽE, SUNRISE AVENUE /fin/, HT, ARZÉN a další. Vstup bude umožněn po oba dva dny (14. a 15. 8. 2008).

Soutěžní otázka zní: Který den vystoupil Kabát na tomto festivalu v loňském roce? (název dne - např. pondělí, úterý atd.)

Odpovědi posílejte na emailovou adresu budzogan@kabat-fans.cz do 25. 7. 2008.

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu pro doručení vstupenek. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 4 výherce. Každý z nich obdrží dvě dvoudenní vstupenky. Výherce budeme informovat o výhře emailem.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.

Terchovský budzogáň