Soutěž o 2 vstupenky na třídenní festival Benátská noc 2010.

  • Kamil
  • Ostatní články
  • 3 370x

Ve spolupráci s agenturou ŠIMMI AG, a.s jsme pro Vás připravili soutěž o 2 vstupenky na festival Benátská noc.

Ve spolupráci s agenturou ŠIMMI AG, a.s. jsme pro Vás připravili soutěž o 2 vstupenky na festival Benátská noc. Letos je tento festival ojedinělý ze dvou stránek. Za prvé, slaví své osmnáctiny a za druhé na něm vystoupí česká hvězda rockové hudby, kapela Kabát, která na tomto festivalu zahraje svůj jediný koncert v ČR pro tento rok, takže se máte na co těšit. Kromě Kabátů zde uslyšíte a uvidíte zahraniční kapely jako Stratovarius, The Sweet, Garyho Moora nebo plejádu ze slovenské i české hudební scény. Samozřejmostí je sobotní neckyáda nebo fotbálek rockerů. Výherní vstupenka bude umožňovat vstup na všechny tři dny (30.7., 31.7. a 1.8.2010).

Odpovědi na soutěžní otázky:

1/ V kolik hodin, a který den vystoupí Kabáti?

Kabáti vystoupí v sobotu 31.7. od 21:30 - 23:00hodin.

2/ Kolik pódií se na Benátské bude nacházet?

Na Benátské bude 5 pódií.

Výherci jsou:

1/ MUDr.Tomáš Drda, Jirkov

2/ Tomáš Bělaška, Tichov

Výhercům blahopřejeme a přejem ať si Benátskou dokonale užijí!!!

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 2 výherce. Každý z nich obdrží jednu třídenní vstupenku. Výherce budeme informovat o výhře emailem. Výherci si své vstupenky vyzvednou přímo v místě konání, a to u pokladny pro press, vip, kde budou jejich jména napsána na guestlistu.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.