Skupina KABÁT už tento piatok v Terchovej!!!

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 10 985x

Už tento piatok sa do Terchovej vráti festival TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ. Festival, ktorý zavŕši v Terchovej leto plné podujatí (Cyrilometodské dni, folklórny festival Jánošíkove dni, Country Fest Rozmarín) sa uskutoční 24.augusta a bude sa tentokrát niesť výlučne v duchu rockovej hudby.

Už tento piatok sa do Terchovej vráti festival TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ. Festival, ktorý zavŕši v Terchovej leto plné podujatí (Cyrilometodské dni, folklórny festival Jánošíkove dni, Country Fest Rozmarín) sa uskutoční 24.augusta a bude sa tentokrát niesť výlučne v duchu rockovej hudby. Začiatok je naplánovaný na 20 –tu hodinu

Hlavnou hviezdou festivalu bude v súčasnosti najpopulárnejšia česká rocková skupina KABÁT, ktorá dokázala svoje výnimočné postavenie okrem iného tým, že jej najnovší album Corrida sa stal najpredávanejším hudobným nosičom v Českej republike za rok 2006, hoci vyšiel až úplnom závere roka a to 8. decembra. Kabát sa môže doteraz pochváliť diskografiou jedenástich albumov a dvoch DVD.

Najlepšie sa však cíti na domácich koncertných pódiách, čo potvrdilo aj ich posledné megaúspešné turné k albumu Corrida, kde návštevnosť sa počítala zásadne v päťmiestnych číslach. Len napríklad v Ostrave prišlo na KABÁT 35 000 divákov.

Okrem Kabátu uvidia diváci domácu terchovskú skupinu ARZÉN, ktorá už dvadsať rokov spája vo svojom repertoári prirodzeným spôsobom rockovú hudbu a prvky slovenského folkóru. Na poslednom albume skupiny ARZÉN sa napríklad nachádzajú aj pesničky z legendárneho muzikálu Na skle maľované.

Ďalším účinkujúcim bude žilinská skupina AYA,ktorá je na slovenskej scéne už od roku 1992 a ktorú diváci poznajú v poslednom čase bohužiaľ skôr ako sprievodnú skupinu Tomáša Bezdedu. Na TERCHOVSKOM BUDZOGÁNI vystúpi však so svojím vlastným repertoárom, čo skalní priaznivci tejto kapely určite ocenia.

TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ sa teda opäť vráti do Terchovej.

Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredajoch v sieti Ticketportal ako aj v MKS Terchová.

Vstupné na TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ je 350,- Sk.

  1. #Jindřiška Frischová vzkazuje:
     
    Chtěla bych vědět který den vystoupí skupina na festivalu Benátská noc 2010.Děkuji za odpověd
  2. #Štěpán Havlíček vzkazuje:
     
    Skupina Kabát je skvělá má hezké písně sice někteří mi říkají že je to hrozný řev a že to není zpěv,ale ať si o tom říka co chce mě tím nikdo neurazí.Takže chlapi jste dobři.
  3. #Lucie vzkazuje:
     
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli by nebylo možné mi zaslat plán koncertů na rok 2010? Moc ráda, bych se na Vás přišla podívat. A popř. zaslat i ceny vstupenek. Děkuji