Rocker Pepa Vojtek: Miluju všechno, co prý škodí!

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 3 381x

Bouřlivák, idol žen a frontman skupiny Kabát? Už rok žije se svou přítelkyní Libuškou Hůlkovou, práce má víc než dost a může si dopřát všechno, co má rád. Takže sex, drogy a rock´n´roll?

Bouřlivák, idol žen a frontman skupiny Kabát? Už rok žije se svou přítelkyní Libuškou Hůlkovou, práce má víc než dost a může si dopřát všechno, co má rád. Takže sex, drogy a rock´n´roll?

Spíše než drogy je typickou ukázkou jeho jídelníček. Josef Vojtek (40) jako správný Čech o sobě prohlašuje, že miluje zabijačkové speciality. Prejt, jitrničky, jelítka, uzené maso, to je jeho. "Miluju všechno, co je údajně škodlivé, dokonce i tučné vepřové. Klidně se najím večer po představení. Dám si, prostě když mám chuť, diety nedržím a nějaké zásady zdravé výživy vůbec neřeším."

Důvod, proč o svou kondici Pepa Vojtek nemusí mít strach, je jednoduchý. Odehrát totiž takový koncert s kabátem je pěkná makačka. "Dneska se totiž dělají čím dál větší pódia. Skákat a tančit při koncertě vyžaduje pěknou fyzičku. Za jeden koncert zhubnu zhruba dvě kila," prozrazuje rocker.

Důležitým prvkem při koncertní show jsou samozřejmě jeho dlouhé vlasy. Podle jeho kolegů právě o ně pečuje nejvíce. Přesto tvrdí, že mu na jeho zevnějšku až tak nezáleží. Rčení, že správný muž má páchnout kouřem a stájí, však také odmítá. "Občas je nutné se dát nějak do pořádku," připouští opatrně.

Velké koncertní turné skupiny Kabát po vlastech českých by se mělo uskutečnit opět na podzim. V létě by skupina chtěla vydat už devátou studiovou desku a pak ji představit na stadionech tisícům svých příznivcům.V současné době vystupuje Pepa Vojtek také v muzikálu Tři mušketýři a jako muzikálový zpěvák si vede velmi dobře. Není vyloučeno, že ho opět angažuje Michal David do chystaného muzikálu o Angelice, markýze andělů.

A na otázky, zda v letošním roce plánují s Libuškou Haraštovou - Hůlkovou (25), bývalou ženou zpěváka Dana Hůlky, kvůli které Vojtek opustil ženu Sabinu Laurinovou a dcerku, svatbu či miminko, odpovídá s úsměvem:"Necháme věcem volný průběh. Pro mě je nejdůležitější, že se máme rádi."

Autor - Anna Vančová, magazin.atlas.cz; 15.1.2006