Pepe: Jsem rád, že naše skladby zní v kabinách

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 1 933x

Doufám, že to čeští kluci na šampionátu pořádně zamíchají, ne jako minule. Docela se těším, já hokej sleduju jen na mezinárodní úrovni. Česká liga, ta mě nebere. Jsme s kapelou na turné a pak budeme odpočívat, takže ani nepočítám s tím, že bych se vydal do haly. Někdy je to lepší v klidu u televize, a navíc nemusíte u toho přece mrznout, že jo.

Ještě jsem si Sazka Arenu ani neprohlídl. Pozvali nás tam před pár dny na jeden z tréninků národního mužstva. Přišel jsem asi o dvacet minut později a už mě tam nepustili. To mě trošku zaskočilo. Jestli se takhle budou chovat, Kabát tam asi nikdy hrát nebude. Je mi to jedno. Vím, že si hokejisti v kabinách hodně hrají naše skladby. Už kdysi na mistrovství ve Vídni, kde se stali mistry světa a přišel za nimi premiér Klaus. Děláme písničky proto, aby si je lidi zpívali. A jsem rád, že si je takhle sami vyberou.

Ale jinak se s hokejisty blíž neznám. Vím, že v Americe mají svých starostí dost, a ještě aby je tam někdo otravoval. A že bychom si pak mohli zahrát třeba v Madison Square Garden? Ne, ne, stačí mi, že na nás chodí v Čechách. Některé hokejisty jsem potkal jen na fotbálku osobností u nás. Fotbal mám vůbec radši, fandím Teplicím a Pavlu Horváthovi.

Zdroj: idnes.cz; 23.4.2004