Kabát slíbil na příští rok novinku a šňůru

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 2 093x

Jedni z nejúspěšnějších domácích rockerů, Kabát na svých webových stránkách prozradili, že na příští rok připravují novinkovou, v pořadí již devátou studiovku. Vydání by rádi zvládli v letních měsících, závaznému slibu se však zatím vyhýbají.

Jedni z nejúspěšnějších domácích rockerů, Kabát na svých webových stránkách prozradili, že na příští rok připravují novinkovou, v pořadí již devátou studiovku. Vydání by rádi zvládli v letních měsících, závaznému slibu se však zatím vyhýbají. S pracovní morálkou kapely to totiž dle jejich vlastních slov není nic moc.

Jak už se stalo u Kabátu zvykem, vydání desky budou následovat koncerty pro tisícové davy. Spíše než vystoupení pod širákem by si pánové rádi opět zkusili prostorné sportovní haly. V nich s největší pravděpodobností zopakují řešení scény situované doprostřed stadionu, k němuž se uchýlili před pěti lety v rámci turné k albu "Suma Sumárum". Vše by se mělo odehrát na podzim 2006.

Jeden koncert Kabátu máte možnost zažít ještě letos, konkrétně 14. prosince v Sazka Areně, kde se uskuteční akce Beat Fest 2005, pořádaná rádiem Beat.

Autor: Radek Antl, musicserver.cz; 22.11.2005