Exkluzivní rozhovor s Tomem Krulichem

  • Zdeněk
  • Exkluzivní rozhovory
  • 2 650x

V tomto rozhovoru se dozvíte, jak se hrálo Tomovi s revivalem Kabátu, jak je spokojený s kytarou Explorer a mnoho dalšího.

Co novýho v kapele, vrcholí nějak přípravy na PP fest?

No my samozřejmě už máme hotovej playlist takže cvičíme, ale co se týká scény a pódia, tak to jsi měl zavolat ohledně tohohle Radkovi Halíčkovi, ten by ti o tom řekl víc, ale co sem slyšel tak by ta scéna měla být velmi dobrá, ale určitě to nebude taková ta festivalová bouda, to né, ale bude to fakt pěkná scéna.

Kdo vybíral ty kapely, který s váma jedou?

Jo, tak bylo to po domluvě. Jedou s náma jak Support Lesbiens, Škwor, Doga, Nevím, tak Krucipüsk. Taky jsme do výběru kapel kecali :-)

Kdy můžeme očekávat nový album?

Něco máme rozdělanýho, ale teďka budem jezdit až do konce prázdnin festivaly, takže už tomu sami nevěříme, že bychom něco stihli do Vánoc.

Ale příští rok už můžeme očekávat nový album?

Příští rok už bude deska určitě, jinak bysme chcípli hlady :-)

Tome, tento pokec je tak trochu o tobě. Mám pár otázek, který vznikly jak od fans z našeho webu www.kabat-fans.cz tak od ostatních fandů. Co zamýšlíš s vlasy? Budou krátký nebo si zas necháš narůst páčo?

Já nevím. No tak teď si to asi půl roku nestříhám, ale vypadám jak Milan Chladil :-), tak nevím jestli to vydržím, ale chtěl bych si to nechat zas narůst no.

Kdo hraje v kapele první kytaru? Ty nebo Oťas?

My to takhle nemáme rozdělený.

Co fanynky, otravují?

Né, né, až nás to sere že né :-D

Co kytara? Seš spokojen s Explorerkou nebo uvažuješ koupit novou?

No já už kytar mám teď dost. Mně vyhovují právě ty Explorery, protože jsou z lehkýho dřeva víš. Já mám totiž problémy se zády - s plotýnkami, takže se tak nenadřu :-)

Kolik dáš denně cigár?

No tak 2 krabičky :-)

Jak často se s kapelou scházíte? Myslím mimo koncerty. S kým jsi se naposledy viděl?

Jo myslíš po hospodách? :-) No tak Oťas jezdí občas na fotbaly. Včera sem se viděl s Otou, ten vždy jezdí na Teplice na fotbal a občas po zkoušce zajdem na pivo.

Zkoušíte v Teplicích, že jo?

Jo, v Teplicích.

Vzpomínáš rád na nějaký koncík z tour Dole v dole, myslím ze stadionovek.

No jestli máš na mysli i takový ty mimo koncertní akce, tak určitě byl nezapomenutelnej Hradec Králové. Tam to měl Vodouch dobře zařízený. Lítali sme helikoptérou a nechyběla tam ani polní kuchyně. On je skvělej kuchař. Ale jinak všechny koncíky ze šňůry byly dobře zajištěný. Ze strany pořadatelů to byla bomba všude, nemohli jsme si stěžovat nikde.

Máte i nějaký podmínky, např. jaký alkohol a kolik jej chcete v šatnách na koncertech?

No ani nemáme, spíš to je vždy ze strany těch pořadatelů něco navíc jako jo? Třeba jeden kastlík piv navíc, flaška vína a s tím jídlem to je taky tak. Možná, že tam jsou nějaký chlebíčky nebo bagety, ale fakt to pak z tý strany pořadatelů vypadá tak, že když vlezeš na šatnu, tak si myslíš, že je tam hostina, takhle nám to připravujou :-)

Tome, jak jsi oslavil narozeniny? Byl rumovej nebo whisky rocknroll?

:-) No já moc na kořalku nejsem.Piva sem ale vychlastal strašně moc, to je fakt :-)

Takže pivní rocknroll?

Pivní rocknroll to byl:-) , ale pařilo se až do rána.

Co ty a internet? Když jsme se spolu naposledy bavili, tak jsi říkal, že bys chtěl dceři koupit PC i s připojením na internet. Už jsi to zrealizoval?

No manželka má internet v práci a chtěli jsme si to hodit přes satelit, ale nejde nám to sakra. Do budoucna to chci mít ale doma zprovozněno a budu se s tím seznamovat to si piš.

Tome, co říkáš na návrat Motorbandu na českou rockovou scénu? Zahrál by sis s něma, kdyby tě někam pozvali jako hosta?

Ty, tak jako jejich návrat je jedině dobře, protože je to určitě dobrá kapela. Co se týká mého hostování, tak snad že bysme na nějaký akci si spolu zahráli nějakou píseň společně, ale jako že bych s něma třeba jel šňůru tak to v žádným případě.

Není to tak dlouho, co sis zahrál společně s Kabát revival - Waťák, jak k tomu došlo?

No tak oni hráli poblíž nás a já se tam zrovna někde motal:) a tak sme se domluvili, ale už jako předem, že lidem uděláme menší spestření, a že si s něma zahraju, tak jsem si s něma chvíli zahrál. Byla to fakt sranda a publikum reagovalo velmi kladně.

Tome, určitě se brzy uvidíme i uslyšíme, zřejmě na PP festu ve Vizovicích. Chtěl bys teď vzkázat něco fanouškům Kabátů, kteří si budou tento rozhovor číst na našem webu?

Tak určitě ať se maj skvěle a ať se na nás zas přijdou podívat, protože bez nich by Kabát nebyl tam kde je dnes, fakt díky!!!

Autor: Kamil, kabat-fans.cz; 22.4.2005